{0} reviews | Schrijf review

Borrelhuis
Hasselt - 't Borrelhuis

Combineer uw seminarie met ons gastronomisch restaurant, zalen tot 150 personen te Hasselt, Limburg.

Witte Nonnenstraat 28
3500 Hasselt

011 24 32 28
011 22 62 22
     

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dagelijks open vanaf 9h00.
vroeger dan 9h00 op aanvraag.

Enkel foto's

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Chef De Kwizien
Restaurant De Kwizien
Gerecht
Gastronomisch restaurant

Trefwoorden

Borrelhuis, Hasselt, seminaries organisatie van, restaurant, gastronomie, kwaliteitswijnen, feestenzalen, zalenverhuur, vergaderzalen.

Het Borrelhuis

Taverne 't Borrelhuis is een charmante ontmoetingsplaats om weer tot rust te komen na een intensieve winkel- of werkdag, of om een lekkere borrel te drinken na een succesvolle bespreking.

 

Een smakelijke borrellunch, een jenevermenu of een fraai zakendiner? U maakt uw keuze, wij zorgen voor een perfecte afwerking! Tijdens de zomermaanden kunt u van uw maaltijd genieten op ons 160 stoeltjes tellende zonneterras, dat gelegen is op het rustigste plekje in Hasselt!

 

Naast het restaurant, de taverne en het terras, telt het Borrelhuis 6 zalen met een capaciteit van 25 tot 120 personen. Op verzoek voorzien wij de zalen van een diaprojector, flip-over, overhead met scherm en alle audiovisuele apparatuur. Wij kunnen u uiteraard ook formules met een pakketprijs voorstellen. 

 

 

't Borrelhuis is gelegen tegenover het Jenevermuseum en ligt vlakbij het Provinciale Begijnhof, in het oudste en meest vredige deel van de joviale Limburgse hoofdstad Hasselt.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review